U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Paarden

Waarnemen

De beste manier om een paard (of pony) emotioneel te kunnen helpen is om zelf te voelen wat er gebeurd. D.m.v. een foto of een verhaal kan ik de energie waarnemen en zodoende ervaren hoe het paard zich voelt. Met dit gevoel ga ik kijken hoe ik de wereld om me heen waarneem, hoe ik loop, hoe ik me gedraag. Wanneer ik verder ga met testen kan het gebeuren dat ik bijv. een stijf gevoel had in mijn achterbenen en dat het nu weer soepel aanvoelt. Verder kan mijn gevoel veranderd zijn, van een eigenwijs 'ik heb geen zin om te werken' naar 'hé, wat zullen we eens gaan doen'. Vervolgens kijk ik of er nog meer nodig is om tot een optimale balans te komen. Wanneer het paard soepel loopt en een prettige, positieve instelling heeft gevonden ben ik klaar met dit onderdeel.

Testen

Hierna start ik het testprotocol fysieke en emotioneel door.

Fysiek: Lichaamsvochten, Vatenstelsel, Hart, Immuunsysteem, Botstructuur, Ruggenmerg, Zenuwbanen, Hersenen, Hormoonklieren en overige klieren, Oor, Oog, Ademhalingsorganen, Slijmvliezen, Spijsverteringsorganen, Urologisch stelsel, Geslachtsorganen mannelijk/vrouwelijk, Diverse weefsels (huid, bindweefsel etc.)Hormoonhuishouding, Suikerstofwisseling, Sympathisch en parasympatisch zenuwstelsel, L / R integratie van de hersenhelften, littekens of blokkering in de energie.

Emotioneel: Chakrasysteem, Vreemde Energie (o.a. emoties van een ander), Stress.

Biochemie: Calcium, Magnesium, Kalium, Natrium, Phosphor, Ferrum, Zink, Cuprum, Mangaan, Silicea, Selenium, Diverse oligo’s, Vitamines, Aminozuren, Vetzuren,

Overbelasting van:
Zware metalen, Chemisch toxische stoffen, Allergieën zoals voedselallergie, inhalatieallergie, contactallergie
Ziektekiemen: Bacteriële belasting, Virale belasting, Schimmels, Parasieten. Darmflora
Electromagnetisch en geopastische verstoringen

Bij alle ampullen die 'zwak' testen zal ik deze verder uitsplitsen om tot de precieze oorzaak en vervolgens een oplossing te testen.

Voor een blij paard!

Specifieke vragen?

Het is natuurlijk ook mogelijk om specifieke vragen te stellen. Kwaliteit van de voeding, hoeveelheid, stalling in orde, hoe voelt het zadel, de relatie tussen paard en eigenaar of bijrijder etc. Zet je vragen van tevoren even op een rijtje, dan test ik die mee.

Ondersteunende behandeling

Het is mogelijk dat je op dit moment in een behandeltraject zit met je paard. Misschien in samenwerking met de dierenarts, een chiropracter/osteopaat of andere specialist. Mocht je dit proces willen ondersteunen met ontgiftende middelen, voedings-supplementen of homepathie, dan is dat ook zeker mogelijk en zeer effectief.

Consult

Na het waarnemen en testen via de testampullen test en voel ik of alle middelen goed samengaan, test de hoeveelheid en tijdsduur van inname. Hierna zal ik een uitgebreid e-mailverslag sturen. Hierin staat ook een lijst met de supplementen en middelen die uit het consult kwamen en advies voor inname.

Kosten

Een volledige behandeling zoals hierboven beschreven, incl. verslag bedraagt 55 euro, de bloesemremedie 5 euro per flesje.
Hiervoor ben ik 2 uur bezig.

Check-up

Bij twijfel of korte vragen ben je vrij om even vlot advies te vragen.

Wanneer het complexere vragen betreft waar ik niet zomaar op kan antwoorden reken ik een consultprijs van 40 euro. Uiteraard doen we dit in goed overleg! Voor cliënten die regelmatig terugkomen gaan de consulten vaak sneller en reken ik dit bedrag vanzelf. 

Ik bewaar de gegevens van uw paard/pony, dus bij een eventueel vervolgconsult kan ik kijken wat er de laatste keer precies uitgetest is. Op deze manier kunnen we de verbeteringen goed opvolgen.

Een vervolg consult kan heel snel gaan, waarbij ik dan het verkorte tarief zal rekenen. Dit kan ik van tevoren niet inschatten.