U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mensen 

Consult

Een consult vindt bijna niet meer plaats in de praktijkruimte doordat mensen op (te) grote afstand van mij af wonen.
Om die reden ben ik er aan gewend geraakt om de consulten op afstand te doen. Een verzoek per mail waarbij ik blanco aan de slag ga, of waarop iemand aangeeft waar de klachten zijn zodat ik daar specifiek op in kan werken, is voldoende. Hiervoor heb ik een goede portretfoto nodig (selfie is goed) en eentje waar je helemaal op staat.

In de praktijk werk ik via mijn Totaal Balans testprotocollen waardoor ik op diverse onderwerpen uitkom waar via het testen prioriteit aan gegeven wordt

Tijdens iedere sessie zal er gekeken worden naar het biochemisch evenwicht; vitamine/mineralen/vetzuren verhouding, de zuur/base verhouding en ziektekiemen belasting, de organen, emotioneel evenwicht. Daarnaast komt er iedere sessie een bepaald thema specifiek naar boven welke voor uw systeem de grootste belasting vormt. Dit kan bijvoorbeeld een disbalans in de hormoonhuishouding zijn, een probleem met zuurstofopname, een orgaansysteem zoals spijsvertering e.d. Nadat ik een balans heb gevonden, mail ik een uitgebreid verslag met alles at eruit kwam. Vaak komt dit neer op supplementen in diverse vormen, maar ook een advies in aanpassing van leefstijl, voeding en inzicht in emotionele zaken of spirituele ontwikkeling.

Het is niet gezegd dat iemand 'meerdere behandelingen' nodig heeft. Veel cliënten komen 1 keer en zijn zodanig opgeknapt dat zij een vervolgconsult niet nodig vinden. Je komt wanneer je dat zelf nodig vindt.

Wanneer je er voor kiest om wel door te behandelen kunnen dieper gelegen disbalansen soms zichtbaar worden. Op een gegeven moment zullen er steeds minder ampullen reactie vertonen. Ervaring leert, dat hoe gezond iemand ook is, er altijd wel ampullen reageren. Dit komt omdat relatief kleine verstoringen al in een vroeg stadium opgespoord en behandeld kunnen worden. Hierdoor kan de methode van TOTAAL BALANS preventief gebruikt worden en daarmee veel gezondheidsproblemen worden voorkomen. 

Na de behandeling

Mocht er na de sessie last zijn van aanvangsverergering, dan zou dat na een week van inname van de supplementen ongeveer moeten verdwijnen. Sommige cliënten voelen zich fantastisch direct na de sessie en dit houdt een flinke periode aan, anderen hebben zo'n intensief bewustzijnsproces doorgemaakt dat de balans pas komt na het innemen van de voorgeschreven supplementen. Wanneer je niet zeker bent van wat er gaande is, neem dan altijd even contact op. Ik zal dan telefonisch advies geven of wanneer nodig een korte sessie om te zien waar we nog kunnen ondersteunen. Advies is altijd om goed rust te nemen bij vermoeidheid, voldoende te drinken en toch met enige voldoening te kunnen constateren dat er iets gebeurd! Verandering in een systeem wat al jaren op een bepaalde manier draait is niet altijd een feestelijke aangelegenheid, het vergt soms wat inspanning.

Indicaties

Voeding intoleranties, allergie, emotioneel, relaties, acute problemen – psychisch of fysiek, mentaal, persoonlijkheid, ondersteuning voor ziekenhuisopname, gewichtsbeheersing, kinderen, huidproblemen, alles rondom zwangerschap en moederschap, prostaatproblemen, vermoeidheid, vage klachten in het algemeen etc. 
Psyche, Alles rond zwangerschap en baby's, depressie, angst, trauma, ADD/ADHD etc
Bewegingsapparaat; Artritis, Artrose, Reuma, Fibromyalgie, Carpaaltunnel syndroom, RSI, Rugklachten, Tenniselleboog, Osteoporose en vele, vele andere dingen. 

Vermeld uw medicatie!

Voor een consult graag de medicijnen en/of supplementen die regelmatig gebruikt worden vermelden!
Bijvoorbeeld cholesterolremmers, vitamines, anti-conceptiepil of andere middelen die u gebruikt. Ook wanneer u implantaten heeft wil ik dit graag van tevoren weten.