U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Referenties van cliënten 

 Bijna 2 jaar geleden in contact gekomen met Dynke voor mijn toen 25 jarige paard Jody. Nog altijd dankbaar hiervoor! Ik dacht op dat moment dat ik Jody moest laten inslapen. Ze werd getest en het klopte precies wat er uitkwam. Pillen en druppeltjes besteld en ze knapte heel erg op. At weer goed en was niet zo moe meer. Dynke staat altijd super snel paraat als er wat is en adviseert je gelijk wat je het beste kan doen. Heeft een topservice! Dankzij Dynke heb ik Jody nog bij me en hebben we extra jaren erbij gekregen. Niet in woorden uit te drukken hoe blij ik hier mee ben.
 Ook mijn kat Babette laten behandelen. Ze had heel veel jeuk en kale plekken. Pillen en druppels gekregen en helemaal geen jeuk meer en vacht is weer mooi geen kale plekken meer. Ik zou het iedereen aanraden als er wat is met je dier om Dynke er naar te laten kijken!
5 sterren zijn nog te weinig van mij krijg je er 10! Bedankt voor alle goede hulp!
*Mirjam Beijert*

Dynke, jij bent bijzonder. Kan echt net de vinger op de zere plek leggen,.super bij de ondersteuning van mijn sportpaarden of zomaar een goede tip bij problemen met de +25 jaar oude dames. Dank voor je al jaren lange steun. xx
*Kirsti Nap*

Ik heb al eens 5 sterren gegeven omdat ik Dynke een geweldig persoon vind met veel hart voor mens en dier! Ook altijd een luisterend oor waarbij we van het ene onderwerp naar het andere vliegen. Mijn hondje opgeknapt toen hij blaasgruis had en paard is TE blij!
*Simone Kosse*

Macho gaat steeds beter ontspannen en hij wordt steeds constanter en dit mede dankzij mijn sponsor Puur Dynamiek.
In juni 2017 kregen we het eerste consult waarbij er is gekeken hoe Macho in zijn vel zat en waar er dingen zaten die ondersteund konden worden zodat we een betere ontspanning zouden krijgen. We zijn toen begonnen met de eerste supplementen en na een paar weken merkte we al verschil. Veel constantere aanleuning en beter gebruik van zijn achterhand. Tijdens de wedstrijden zagen we dit ook terug en de M1 vlogen we door, super leuk

Het tweede consult hebben we inmiddels ook gekregen en daaruit kwam naar voren dat alles wat in het eerste consult eruit was gekomen nu weg was. Super fijn om te horen en dat hadden we ook wel gemerkt. Nu verder blijven werken aan de ontspanning en souplesse maar met de hulp van Dynke Bergsma van Puur Dynamiek gaat dat zeker lukken. Mocht je met je pony/paard tegen dingen aanlopen maar weet je niet goed wat er is of wil je een keer je pony/paard eens laten checken dan is Puur Dynamiek van Dynke Bergsma een echte aanrader. Ze neemt alle tijd voor je en heeft heel veel kennis en komt soms achter dingen bij je pony/paard waar je niet eens aan gedacht hebt. Bedankt Dynke voor je hulp.
*Djayna Folmer*

Ons paard was niet zichzelf, dierenarts kon niks ontdekken en toen hebben we Dynke gevraagd om ernaar te kijken. Er was wel degelijk wat, dus meteen de behandeling gestart. Inmiddels wordt ons paard steeds meer zichzelf! En...  Crosst weer als een happy paard door de bak  *Nynke Mellema*

Dynke haar behandeling heeft duidelijk meegeholpen aan het genezingsproces van mijn merrie. Ik zag binnen 2 weken al enorm verschil, veel vrolijker en meer pit. Ik weet zeker dat het van binnen ook goeds heeft gedaan.
*Daphne van Nieuwkasteel*

 Voor de tweede keer onze Shiba dame van haar problemen na de loopsheid af geholpen. En verloopt het herstel niet zoals je het verwacht, wordt er super service verleend!
*Lotte Klumper*