U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Fascia Unwinding - April Battles

Holistichorseworks, equine musculoskeletal unwinding

Niveau 1 Equine Musculoskeletal Unwinding is allemaal zacht werk maar zeer effectief in het corrigeren van gangafwijkingen, zadelpasproblemen en mysterieuze kreupelheid. Ook helpt het paarden om meer lucht en dus meer uithoudingsvermogen te krijgen. Het lichaam kan meer zuurstof opnemen en het paard zal met meer kracht vanuit zijn achterhand bewegen. We werken met zachte en milde handgrepen en bewegingen om het skelet van blokkades te bevrijden zodat het terugkomt in de juiste vorm en functie. Zo kan het paard zijn gewrichten en hoeven weer correct gebruiken. Doordat diepe spieren van binnenuit bevrijd worden van blokkades, lijken de paarden groter en langer en ze zien eruit alsof ze voller en zachter zijn na een sessie van 1 uur. Ook worden emoties, chakra's en meridianen in balans gebracht. De sleutel is om de blokkade bij de 1e rib op te lossen die bij de meeste veulens op de leeftijd van 7 maanden al uit balans is. Dit creëert ongelijke voorhoeven.
Vaak wordt deze niet behandeld en wordt er aan het 'symptoom' gewerkt en niet aan de oorzaak waardoor de chiropractische problemen altijd terugkomen.


Yin / Yang energie in evenwicht 
 De ´defense posture´ wordt bevrijdt; het loslaten van het spierpatroon dat is ontwikkeld door de vecht- of vluchtrespons in het paard.
Blokkades in de 7 nekwervels, schoft, schouder, ellebogen, ribben, heupen, knieën, sprong en kootgewrichten.
Toegepaste kinesiologie om de belangrijkste blokkades op te zoeken
Emotie Code release
Een aantal cranio sacraal handgrepen op het hoofd en enkele op het lichaam.

 

Deze volledige behandeling is een weldaad voor je paard. Je ziet de strakheden eigenlijk direct verzachten en bewegingsvrijheid toenemen.
Ook doordat blokkerende energie en emoties weg gehaald worden zie je in het gedrag dat het paard verzacht.
De behandeling werkt zeker 3 dagen door. Intensieve training is niet fijn voor je paard. Dus rust of lekker samen spelen, buitenritje etc.

 

Deze behandeling duurt 1,5 uur en kost 85 euro.
Boek het vandaag! Je paard zal je dankbaar zijn ;-).

 

TellaTella