U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Paarden

Met mijn eigen paarden heb ik denk ik alles al wel mee gemaakt. Persoonlijk begin ik te denken dat ik deze ervaringen heb gekregen om te leren hoe ik anderen kan helpen. Met Totaal Balans heb ik altijd fysiek en emotioneel gezonde paarden gehad. Nooit problemen met koliek, huid, hoeven, immuunsysteem  problemen. Maar... Op het gebied van het bewegingsapparaat kon ik zelf niet snel uit de voeten. Behalve supplementen voor een peesblessure moest ik ook mijn tijd uitzitten met wachten en hopen. Kantelen, tongproblemen, pijnlijke spieren of gewrichten. Rust, een osteopaat, checkup bij dierenarts, goede tandarts, supplementen hun werk laten doen. Nu niet meer!  
Met cranio sacraal kan ik direct voelen waar de spanning zit en deze af laten vloeien. Met de laser kan ik aangedane gebieden behandelen zodat deze direct kunnen gaan genezen. Met de Myofasciale technieken van Holistic Horseworks (April Love/Battles) heb ik nog meer technieken die ik toe kan passen. Vastzittende gebieden met de Guasha steen of Equi release massage gun. 

Voor de paarden heb ik speciale behandelingen mogelijk.

Allereerst voor de algemene gezondheid, emotioneel en fysiek helemaal in balans maken voor je paard raad ik een Totaal Balans consult aan. Dit consult doe ik op afstand waarbij ik een uitgebreide (redelijk technische) rapportage verstuur per mail.
Het enige wat ik hiervoor nodig heb is een mail met naam, leeftijd, foto van je paard die de camera in kijkt en een standfoto.

 

Daarnaast bied ik een cranio sacraal/Myofascial behandeling aan op lokatie. De kosten hiervoor zijn 60 euro incl. reiskosten binnen een straal van 20 kilometer. Voor optimaal resultaat, om alle handgrepen te kunnen doen raad ik 3 behandelingen aan. Hierna kan een losse behandeling voldoende zijn. 
 

Voor peesblessures, acute wonden of chronisch letsel bied ik de Power Laser therapie aan.
De 30 jaar ervaring met lasertherapie van mijn leverancier leert dat direct, minimaal 3 x per week behandelen het snelst resultaat oplevert voor snelle genezing. Dus heeft jouw paard letsel opgelopen? Begin dan zo snel mogelijk met laseren!

Voor 1 losse behandeling is dit 30 euro excl reiskosten.  

Wil je jouw paard snel op de rit? Kies dan voor een combinatie van bovenstaande behandelingen. 
Een Totaal Balans behandeling voor een gezond, evenwichtig paard en 3 cranio sacraal/Myofasciale behandelingen evt met laser. 
Een paard op rust is voor niemand leuk, dus snel en vooral, GOED aanpakken!

 

Voor spoedgevallen, altijd de dierenarts raadplegen!
Bij problemen met wervels of kreupelheden is een osteopaat nodig.
Wanneer ik dit constateer zal ik ook altijd doorverwijzen. Hetzelfde geldt voor onderhoud van het gebit.